Consola Nintendo 3DS la MarketOnline

Nintendo 3DS
 
 

Nintendo 3DS - Prima consola 3D care nu necesita ochelari speciali!

Va prezentam Nintendo 3DS prima consola care va ofera un gameplay incredibil datorita graficii 3D care NU are nevoie de ochlari speciali. Nintendo 3DS este o inovatie absoluta in domeniul divertismentului mobil, deschizand noi orizonturi in ceea ce priveste posibilitatile de gameplay. Trebuie neaaparat sa o vedeti pentru a va convinge!

Ecranul stereoscopic va acorda obiectelor din joc notiunea de spatiu si adancime, notiune care se va prelungi pana in spatele ecranului. Va deveni mai usor sa observi pozitia caracterelor si a obstacolelor in joc, astfel jocul va deveni cu mult mai intuitiv. Un slider 3D este incoporat astfel ca vei putea imediat ajusta intensivitatea efectului 3D astfel incat sa corespunda dorintelor tale. Acesta poate fi oprit complet, absolut orice joc 3DS poate fi rulat si in 2D.

VEZI DETALII

 
Jocuri 3D

Jocuri 3D compatibile

Acum este foarte simplu sa gasesti cele mai noi jocuri pentru comsola ta Nintendo 3DS! Super Street Fighter IV, PilotWings Resort, Nintendogs + Cats: Toy Poodle & New Friend, Nintendogs + Cats: French Bulldog & New Friends, Nintendogs + Cats: Golden Retriever & New Friends alaturi de multe alte titluri te asteapta la cele mai avantajoase preturi!

Convinge-te, vezi toata gama de jocuri compatibile

Nintendo 3DS Sensors

Senzor de miscare si senzor giroscopic

Controlul jocurilor portabile atinge un nou nivel datorita acestor dotari uimitoare, care asigura o mecanica de joc unica. Senzorii de miscare si giroscopici integrati receptioneaza miscarea si inclinarea consolei, astfel incat le transfera instantaneu jocurilor compatibile.

Cei 2 senzori incorporati, alaturi de butoanele clasice, control pad, ecranul tactil si microfonul incorporat iti dau controlul total asupra jocurilor favorite, facand expeienta de gaming sa fie una extraordinara!

Nintendo 3DS Dual Screen

Display

Consola Nintendo 3DS este echipata cu doua ecrane pe care grafica jocurilor portabile arata excelent. Ecranul widescreen din partea superioara dispune de o rezolutie de 800 x 240 pixeli, 400 de pixeli fiind alocati pentru fuecare ochi pentru a creea efectul 3D.

Ecranul din partea inferioara este unul de tip LCD tactil si dispune de o rezolutie de 320 x 240 pixeli fiind capabil sa afiseze 16.77 milioane de culori. Consola poate reda si videoclipuri 3D compatibile.

Nintendo 3DS 3D adjust

Ajustare 3D

Nintendo 3DS este echipata cu un buton tip slider care permite ajustarea imediata, chiar si in timpul jocului, a efectului 3D in functie de preferintele tale!

Deasemenea exista posibilitatea ca efectul 3D sa fie oprit complet, toate jocurile Nintendo compatibile 3D putand fi jucate si in 2D fara a se pierde din calitatea gameplay-ului.

Nintendo 3DS Compatibility

Compatibilitate

Aproape toate jocurile existente pentru consolele Nintendo DS si Nintendo DSI pot fi jucate pe noua consola Nintendo 3DS insa in format 2D.

Cu aceasta facilitate jocurile dumneavoastra mai vechi vor arata si se vor putea juca la fel de bine. Lista cu jocurile 3D disponibile, o puteti gasi pe site-ul Nintendo

Nintendo 3DS Street Pass

StreetPass

Sistemul de conectare StreetPass va permite o conectare rapida cu alti jucatori chiar in timp ce treceti pe langa ei pe strada. Trebuie sa setati consola in modul sleep si purtati-o cu dumneavostra; aveti posibilitatea de a schimba scoruri si caractere personalizate chiar pentru mai multe jocuri deodata. Aveti posibilitatea sa controlati ce date pot fi sincronizate.

Consola dispune si de functia SpotPass cu ajutorul careia atunci cand detecteaza un hotspot, poate obtine automat informatii despre jocuri, software gratuit si prezentari video.

Browser Internet

Accesati Internetul cu usurinta folosind browserul integrat. Fie ca vreti sa va verificati casuta de e-mail sau sa fiti la curent cu ultimile stiri, este usor sa vizionati o varietate de pagini direct pe consola dumneavostra folosind o conexiune Wireless.

Redescoperiti jocuri portabile clasice prin intermediul magazinului Nintendo eShop, unde veti gasi serviciul Virtual Console, jocuri Game Boy si Game Boy Color.

Camera

Consola este echipata cu 3 camere, 2 exterioare pentru fotografii 3D si una interioara, toate avand o rezolutie de 640 x 480 pixeli si un senzor CMOS.

Camerele exterioare sunt deasemenea utilizate de Jocurile AR care folosind cartelele AR incluse iti ofera o noua experienta de gaming. Imaginati-va un joc video ce se desfasoara direct pe masa din bucatarie, pe podea sau in dormitor! Camerele va ajuta sa folositi simpatica aplicatie Face riders, ce va permite sa va jucati cu imaginea fetei dumneavoastra sau a unui prieten, folosindu-le pe post de tinte.

 
Descarca Flash Player